خپل حساب او معلومات ړنګ کړئ
په اپلیکیشن کې ړنګول
د Mubarly په اپلیکیشن کې پېژندنه › امستنې › حساب پرانیزئ او خپل حساب ړنګ کړئ. کله چې یې تایید کړئ، ستاسو حساب او زموږ په سرور کې ستاسو ټول معلومات سمدستي او د تل لپاره ړنګېږي؛ دا کار بېرته نه شي کېدای.
څه ړنګېږي
ستاسو حساب (د مېلمه حساب یا هغه چې له Google/Apple سره نښلول شوی)، ستاسو د دعا غوښتنې او د آمین ویلو ریکارډونه، د ختم په حلقو او کورنیو ډلو کې ستاسو ریکارډونه، ستاسو ښکاره نوم، وروستی نوم او د زېږون نېټه، ستاسو وريځي بېکاپ، ستاسو د پریمیم غړیتوب ریکارډ، ستاسو راپورونه او هغه کسان چې تاسو بلاک کړي دي.
څه نه ړنګېږي
ستاسو په تلیفون کې ریکارډونه هلته پاتې کېږي تر هغه چې اپلیکیشن ړنګ نه کړئ. کله چې ستاسو حساب ړنګ شي، د کارونې په احصایو کې د نصب ریکارډ ترې جلا کېږي او نور له هېڅ حساب سره نه تړل کېږي؛ د اعلانونو د خبرتیا نښه له ستاسو حساب سره نه ده تړلې. تاسو کولی شئ د کارونې احصایې په امستنې › معلومات او محرمیت کې بندې کړئ.
که اپلیکیشن ته لاسرسی نه لرئ
د دې پاڼې په ښکته برخه کې لیکل شوې د ملاتړ بریښنالیک پتې ته د «د حساب د ړنګولو غوښتنه» («Account deletion request») په موضوع یو بریښنالیک ولېږئ. که مو Google نښلولی وي، له همدې پتې څخه ولیکئ. د مېلمه حساب له کوم بریښنالیک سره نه دی تړلی، نو موږ یې یوازې د کارن کوډ له لارې موندلی شو؛ دا کوډ په اپلیکیشن کې په پېژندنه › امستنې › حساب کې ښودل شوی. ستاسو غوښتنه حد اکثر په 30 ورځو کې ترسره کېږي.