حذف حساب و دادهها
حذف از داخل برنامه
در برنامهٔ Mubarly، بخش نمایه › تنظیمات › حساب را باز کنید و حساب خود را حذف کنید. وقتی تأیید کنید، حساب شما و همهٔ دادههای شما روی سرور ما بیدرنگ و برای همیشه حذف میشود؛ این کار برگشتپذیر نیست.
آنچه حذف میشود
حساب شما (مهمان یا متصل به Google/Apple)، درخواستهای دعا و سوابق آمین شما، سوابق شما در حلقههای ختم و گروههای خانوادگی، نام نمایشی، نام خانوادگی و تاریخ تولد شما، پشتیبان ابری شما، سابقهٔ عضویت پریمیوم شما، گزارشهای شما و افرادی که مسدود کردهاید.
آنچه حذف نمیشود
سوابق روی گوشی شما تا زمانی که برنامه را حذف نکنید روی گوشیتان میمانند. با حذف حساب شما، رکورد نصب در آمار استفاده از آن جدا میشود و دیگر به هیچ حسابی پیوند ندارد؛ توکن اعلانهای اطلاعرسانی به حساب شما پیوند ندارد. میتوانید آمار استفاده را در تنظیمات › دادهها و حریم خصوصی خاموش کنید.
اگر به برنامه دسترسی ندارید
ایمیلی با موضوع «درخواست حذف حساب» (“Account deletion request”) به نشانی ایمیل پشتیبانی که در پایین همین صفحه آمده است بفرستید. اگر Google را متصل کردهاید، از نشانی همان حساب Google بنویسید. حساب مهمان به هیچ ایمیلی وابسته نیست، بنابراین فقط با کد کاربرِ آن حساب میتوانیم آن را پیدا کنیم؛ این کد در برنامه، در بخش نمایه › تنظیمات › حساب نوشته شده است. درخواست شما حداکثر ظرف ۳۰ روز انجام میشود.